​Renovering af hus og ombygning af hus

Kunne du tænke dig at udnytte pladsen i din bolig bedre, eller trænger huset til at blive moderniseret og sat i stand? Så kan vi hos Fyns Murerfirma hjælpe dig.

Vi tilbyder enhver form for indvendig ombygning af hus såvel som renovering af hus, og vi står også klar til at hjælpe dig med lige netop din opgave.

Fra vores base i Ringe kører vi ud til kunder, der har brug for vores professionelle hjælp i for eksempel Odense, Svendborg eller andre omkringliggende områder.

Få en moderne indretning af din bolig der passer til nutidens behov

Mange gamle huse er ikke indrettet til nutidens behov. Måske er køkkenet for småt og skal åbnes ind til stuen. Måske skal arbejdsværelset deles op, så der bliver plads til børnene. Eller måske skal der flyttes rundt på rummene i et gammelt sommerhus.

Uanset opgaven leverer vi professionel rådgivning og solidt håndværk, og vi kan varetage både din ombygning og husrenovering i en totalentreprise. Det er en stor fordel for dig, idet du i så fald selv slipper for at skulle koordinere arbejdet mellem de forskellige faggrupper, der typisk kan være involverede i en boligrenovering eller ombygning af huset.

Hvad koster renovering af hus?

Hvor meget en renovering af hus koster afhænger blandt andet af:

  • Om der er tale om en mindre eller større renovering
  • Om renoveringen skal kombineres med en ombygning eller eventuelt en tilbygning
  • Hvad du har af ønsker til valg af materialer
  • Om vi skal varetage opgaven i en totalentreprise

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du ønsker en pris på lige netop det renoveringsarbejde, du kunne tænke dig at få udført.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på den renovering af hus, du drømmer om. Vi skaber luksus, selvom pladsen er trang.

Ring på telefon 25 56 44 35, skriv til e-mail fyns-murerfirma@outlook.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage.

Her finder du kontaktoplysninger

Fyns Murerfirma

Vi er et murerfirma, der værdsætter vores kunder. Vi giver dig en god service og et godt resultat. Vi sørger for at komme med gode tilbud til dig, når du skal have klaret et nyt projekt.

Gratis og uforpligtende tilbud

Få svar på din forespørgsel hurtigst muligt

Professionel rådgivning

E-mail: fyns-murerfirma@outlook.dk

Telefon: ​25 56 44 35

CVR: 39271419

Hovedvejen 32, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Indhent dit tilbud her ↓

Alt du skal gøre for at indhente dit tilbud er at udfylde denne formular, og vi vil besvare din henvendelse, så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt