​Renovering af badeværelse og nyt badeværelse

Vi opfylder dine ønsker til drømmebadeværelset

Kunne du tænke dig at give dit badeværelse en kærlig hånd, så det i højere grad passer til dine personlige behov? Så hjælper vi dig gerne med det. Hos Fyns Murerfirma tilbyder vi både etablering af nyt badeværelse samt renovering af badeværelse, og vi kører gerne ud til kunder i Ringe, Svendborg, Odense og omegn, som har brug for vores professionelle hjælp til at få sat badeværelset i stand.

Vi har igennem årene prøvet kræfter med en lang række forskellige typer badeværelser. Derfor er vi også klar til at opfylde netop dine ønsker til drømmebadeværelset.

Vi varetager gerne totalentrepriser

Skal hele badeværelset fornys, står vi med glæde for totalentreprisen. Vi er garant for en professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen.

Vi bygger et badeværelse, der er tilpasset din personlige stil, hvor kvaliteten er i top. Vores ekspertise gør, at vi kan rådgive om baderumsmøbler, armaturer og fliser – lige fra mosaikker i friske farver til afdæmpede fliser i granit.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Hvor meget en renovering af badeværelse koster kan være svært at sige på forhånd. 

Det skyldes, at prisen typisk afhænger af en række forskellige faktorer, som for eksempel:

  • Hvor stor en renovering der er tale om
  • Hvilke materialer vi skal bruge
  • Om badeværelset skal udvides
  • Om vi skal flytte rundt på installationerne

En badeværelsesrenovering kan dække over alt lige fra udskiftning af armaturer og microcement til en total istandsættelse og modernisering af hele badeværelset. Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig med en skarp pris, når vi kender til dine individuelle ønsker og behov.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning og vejledning i forhold til dine muligheder, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du skal bare ringe til os på telefon
25 56 44 35 eller skrive til vores e-mail fyns-murerfirma@outlook.dk for at få en uforpligtende snak, men du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, hvis du foretrækker det.

Hvilke typer murerarbejde tilbyder I? 

Vi udfører tilbygning, ombygning, nybyggeri, facaderenovering, vandskuring, badeværelsesrenovering, microcement og betonbordplader.

Hvordan får jeg et tilbud?

Kontakt os på telefon 25 56 44 35, e-mail fyns-murerfirma@outlook.​dk eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden for et uforpligtende tilbud.

Hvor arbejder I?

Vi opererer i Ringe, Svendborg, Odense og på hele Fyn.

Hvad koster en murer i timen?

Prisen varierer efter opgaven. Kontakt os for et specifikt tilbud.

Tilbyder I rådgivning?

Ja, vi tilbyder kompetent rådgivning gennem hele projektet for at sikre det bedste resultat.

Her finder du vores kontaktoplysninger

Fyns Murerfirma

Vi er et murerfirma, der værdsætter vores kunder. Vi giver dig en god service og et godt resultat. Vi sørger for at komme med gode tilbud til dig, når du skal have klaret et nyt projekt.

Gratis og uforpligtende tilbud

Få svar på din forespørgsel hurtigst muligt

Professionel rådgivning

E-mail: fyns-murerfirma@outlook.dk

Telefon: ​25 56 44 35

CVR: 39271419

Hovedvejen 32, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Indhent dit tilbud her ↓

Alt du skal gøre for at indhente dit tilbud er at udfylde denne formular, og vi vil besvare din henvendelse, så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt