Microcement badeværelse, microcement gulv & microcement væg

Overvejer du at få lagt microcement? Hos Fyns Murerfirma har vi specialiseret os i microcement, der især er velegnet til vådrum, men det har også en masse andre anvendelsesmuligheder. Vores kundekreds består af både private og erhverv på hele Fyn.

Mange farve- og anvendelsesmuligheder med microcement

Microcement, også kaldet designgulv, består af et mindre lag cement. Det kan benyttes på næsten alle indendørs og udendørs overflader, og det bliver brugt til alt fra badeværelser til vægge og gulve.

Microcement har mange anvendelsesmuligheder såsom:

  • Gulve
  • Vægge
  • Møbler
  • Trapper
  • Badeværelser
  • Alle former for vådrum.​

Der er flere fordele ved denne form for cement. Man kan for eksempel blande farver i det, så det får et mere personligt udtryk, som passer til dit hjem.

Vores faguddannede murere besidder en stor håndværksmæssig ekspertise. Samtidig holder de sig løbende ajour med den nyeste udvikling inden for faget. Dertil kommer, at vil lægger stor vægt på god service og murerarbejde i høj kvalitet.​

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at få en snak om, hvad vi kan tilbyde, og vi fortæller også gerne mere om fordelene ved at benytte microtopping. Vi sender naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 25 56 44 35 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail fyns-murerfirma@outlook.dk.

​Vi samarbejder med Designspartel TM - Dansk Microcement i verdensklasse.

Op til 4 x stærkere i tryk- og træk test, end konkurrerende mærker på markedet.

Læs mere »

Her finder du kontaktoplysninger

Fyns Murerfirma

Vi er et murerfirma, der værdsætter vores kunder. Vi giver dig en god service og et godt resultat. Vi sørger for at komme med gode tilbud til dig, når du skal have klaret et nyt projekt.

Gratis og uforpligtende tilbud

Få svar på din forespørgsel hurtigst muligt

Professionel rådgivning

E-mail: fyns-murerfirma@outlook.dk

Telefon: ​25 56 44 35

CVR: 39271419

Hovedvejen 32, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Indhent dit tilbud her ↓

Alt du skal gøre for at indhente dit tilbud er at udfylde denne formular, og vi vil besvare din henvendelse, så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt