Facaderenovering med vandskuring, omfugning og meget andet

Drømmer du om at forny din facade?

Det danske klima kan være hårdt mod din bygning, og det kan især gå ud over husets facade. Her kan en facaderenovering være den helt rigtige løsning til at få en gammel, slidt bygning til at fremstå som ny.

Hos Fyns Murerfirma har vi mange års erfaring inden for murerfaget, og vi har dermed både erfaringen og kompetencerne til at varetager opgaver i forbindelse med vandskuring, omfugning og andre former for renovering af facade. Vi løser opgaver for private husejere, erhvervskunder, institutioner og skoler i for eksempel Odense, Svendborg og Ringe, men vi løser også gerne facadeopgaver uden for disse områder.

Hvorfor skal du vælge os til vandskuring og omfugning?

Vores murerarbejde styrker overordnet set murenes modstandsevne. Samtidig har vi en stor forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, så den æstetiske effekt ikke ødelægges. Vi har løst mange forskelligartede opgaver inden for facaderenovering, herunder vandskuring, omfugning og almindelig vedligeholdelse. Så skal du bruge en murer til at gennemføre en professionel renovering af din facade, så er du kommet til de helt rigtige. Vi står klar til at hjælpe dig med at give din facade et nyt liv.

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at få udført en facaderenovering, eksempelvis vandskuring, omfugning eller pudsning af vægge. Derfor står vi klar med rådgivning og dybdegående viden, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på facaderenovering

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer inden for facaderenovering, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop dit facadearbejde? Så kontakt os allerede i dag enten på telefon 25 56 44 35, e-mail fyns-murerfirma@outlook.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvilke typer murerarbejde tilbyder I? 

Vi udfører tilbygning, ombygning, nybyggeri, facaderenovering, vandskuring, badeværelsesrenovering, microcement og betonbordplader.

Hvordan får jeg et tilbud?

Kontakt os på telefon 25 56 44 35, e-mail fyns-murerfirma@outlook.​dk eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden for et uforpligtende tilbud.

Hvor arbejder I?

Vi opererer i Ringe, Svendborg, Odense og på hele Fyn.

Hvad koster en murer i timen?

Prisen varierer efter opgaven. Kontakt os for et specifikt tilbud.

Tilbyder I rådgivning?

Ja, vi tilbyder kompetent rådgivning gennem hele projektet for at sikre det bedste resultat.

Her finder du vores kontaktoplysninger

Fyns Murerfirma

Vi er et murerfirma, der værdsætter vores kunder. Vi giver dig en god service og et godt resultat. Vi sørger for at komme med gode tilbud til dig, når du skal have klaret et nyt projekt.

Gratis og uforpligtende tilbud

Få svar på din forespørgsel hurtigst muligt

Professionel rådgivning

E-mail: fyns-murerfirma@outlook.dk

Telefon: ​25 56 44 35

CVR: 39271419

Hovedvejen 32, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Indhent dit tilbud her ↓

Alt du skal gøre for at indhente dit tilbud er at udfylde denne formular, og vi vil besvare din henvendelse, så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt