​Facaderenovering og vandskuring af facade

Det danske klima kan være hårdt mod din bygning, og det kan især gå ud over husets facade. Her kan en facaderenovering være den helt rigtige løsning til at få en gammel, slidt bygning til at fremstå som ny, og dette arbejde kan vi hos Fyns Murerfirma hjælpe dig med.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi har dermed både erfaringen og kompetencerne til at varetager opgaver i forbindelse med både vandskuring og renovering af facade. Vi løser opgaver for private husejere, erhvervskunder, institutioner og skoler i for eksempel Odense, Svendborg og Ringe, men vi løser også gerne facadeopgaver uden for disse områder.

Derfor skal du vælge os til dit facadearbejde

Vores murerarbejde styrker murenes modstandsevne. Samtidig har vi forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, så den æstetiske effekt ikke ødelægges.

Med stor indsigt har vi løst mange forskelligartede opgaver inden for facaderenovering og vedligeholdelse, så skal du bruge en murer til at gennemføre en professionel renovering af din facade, så kontakt vores firma. Vi står klar til at hjælpe dig med at give din facade nyt liv.

Hvad koster facaderenovering?

Der er stor forskel på, hvor meget en facaderenovering koster, idet vores priser blandt andet afhænger af, hvor omfattende en renovering der skal udføres, og hvilken type renovering af facaden der ønskes.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Vandskuring
  • Renovering af murværket
  • Andre former for facaderenovering

Ønsker du at få en specifik pris på lige netop dit facadearbejde, så udarbejder vi gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig på din opgave.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på renovering af facade

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer inden for facaderenovering, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop dit facadearbejde?

Så kontakt os allerede i dag enten på telefon 25 56 44 35, e-mail fyns-murerfirma@outlook.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side.

Her finder du kontaktoplysninger

Fyns Murerfirma

Vi er et murerfirma, der værdsætter vores kunder. Vi giver dig en god service og et godt resultat. Vi sørger for at komme med gode tilbud til dig, når du skal have klaret et nyt projekt.

Gratis og uforpligtende tilbud

Få svar på din forespørgsel hurtigst muligt

Professionel rådgivning

E-mail: fyns-murerfirma@outlook.dk

Telefon: ​25 56 44 35

CVR: 39271419

Hovedvejen 32, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

​Vi er medlem af:

Indhent dit tilbud her ↓

Alt du skal gøre for at indhente dit tilbud er at udfylde denne formular, og vi vil besvare din henvendelse, så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt