Facaderenovering, vandskuring og omfugning af facade

Drømmer du om en facaderenovering?

Det danske klima kan være hårdt mod din bygning, og det kan især gå ud over husets facade. Her kan en facaderenovering være den helt rigtige løsning til at få en gammel, slidt bygning til at fremstå som ny. Hos Fyns Murerfirma har vi mange års erfaring inden for vores fag, og vi har dermed både erfaringen og kompetencerne til at varetager opgaver i forbindelse med både vandskuring, omfugning og renovering af facade. Vi løser opgaver for private husejere, erhvervskunder, institutioner og skoler i for eksempel Odense, Svendborg og Ringe, men vi løser også gerne facadeopgaver uden for disse områder.

Hvorfor skal du vælge os til din vandskuring og omfugning?

Vores murerarbejde styrker murenes modstandsevne. Samtidig har vi forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, så den æstetiske effekt ikke ødelægges. Vi har løst mange forskelligartede opgaver inden for facaderenovering, vandskuring, omfugning og vedligeholdelse, så skal du bruge en murer til at gennemføre en professionel renovering af din facade, så kontakt vores firma. Vi står klar til at hjælpe dig med at give din facade nyt liv.

Vi ved at det kan være en stor beslutning at få udført en facaderenovering i form af vandskuring, omfugning eller pudsning af vægge, derfor står vi klar med rådgivning og dybdegående viden, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer inden for facaderenovering, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop dit facadearbejde? Så kontakt os allerede i dag enten på telefon 25 56 44 35, e-mail fyns-murerfirma@outlook.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side. Vi ser frem til at høre fra dig.

Her finder du kontaktoplysninger

Fyns Murerfirma

Vi er et murerfirma, der værdsætter vores kunder. Vi giver dig en god service og et godt resultat. Vi sørger for at komme med gode tilbud til dig, når du skal have klaret et nyt projekt.

Gratis og uforpligtende tilbud

Få svar på din forespørgsel hurtigst muligt

Professionel rådgivning

E-mail: fyns-murerfirma@outlook.dk

Telefon: ​25 56 44 35

CVR: 39271419

Hovedvejen 32, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Indhent dit tilbud her ↓

Alt du skal gøre for at indhente dit tilbud er at udfylde denne formular, og vi vil besvare din henvendelse, så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt