Betonbordplader efter mål som et alternativ til laminat og marmor

Kunne du tænke dig at få en rå betonbordplade i dit køkken, der både er flot og funktionel på samme tid? Leder du efter et alterniv til en marmorbordplade, eller er du på udkig efter en bordplade, der passer ind i den rå New Yorker-stil? Så kan vi hjælpe dig.

Vi støber betonbordplader, der fungerer som rigtigt gode alternativer til marmorplader, og som samtidig er et godt supplement i New Yorker-lejligheder og parcelhuse i stedet for de almindelige laminatbordplader. Vi tilbyder betonbordpladerne til kunder i Odense og på Fyn - men kan også leverer en betonbordplade efter mål i hele landet.​

Vi støber betonbordplader på eget værksted

Vi støber selv betonbordplader på vores eget værksted, og derfor har du mulighed for at få den lige præcist, som du ønsker den. Vi kan for eksempel blande granitskærver i, eller vi kan støbe din betonbordplade og vask sammen i én, hvis det ønskes.

Kontakt os og få en pris

Kontakt os på telefon 25 56 44 35 eller e-mail fyns-murerfirma@outlook.dk for information om priser, behandling eller for bestilling.

Hvilke typer murerarbejde tilbyder I? 

Vi udfører tilbygning, ombygning, nybyggeri, facaderenovering, vandskuring, badeværelsesrenovering, microcement og betonbordplader.

Hvordan får jeg et tilbud?

Kontakt os på telefon 25 56 44 35, e-mail fyns-murerfirma@outlook.​dk eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden for et uforpligtende tilbud.

Hvor arbejder I?

Vi opererer i Ringe, Svendborg, Odense og på hele Fyn.

Hvad koster en murer i timen?

Prisen varierer efter opgaven. Kontakt os for et specifikt tilbud.

Tilbyder I rådgivning?

Ja, vi tilbyder kompetent rådgivning gennem hele projektet for at sikre det bedste resultat.

Her finder du vores kontaktoplysninger

Fyns Murerfirma

Vi er et murerfirma, der værdsætter vores kunder. Vi giver dig en god service og et godt resultat. Vi sørger for at komme med gode tilbud til dig, når du skal have klaret et nyt projekt.

Gratis og uforpligtende tilbud

Få svar på din forespørgsel hurtigst muligt

Professionel rådgivning

E-mail: fyns-murerfirma@outlook.dk

Telefon: ​25 56 44 35

CVR: 39271419

Hovedvejen 32, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Indhent dit tilbud her ↓

Alt du skal gøre for at indhente dit tilbud er at udfylde denne formular, og vi vil besvare din henvendelse, så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt